26.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, септември 7, 2024

Искра Радева  – претендентка за титлата „Мисис Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Представяме Ви Искра:

 „Казвам се Искра Радева и съм на 47 години. Семейна съм с две пораснали деца. Завършила съм висшето си образование в ИУ Варна  със специалност „Счетоводство и контрол” и магистратура в Пловдивски университет със специалност „Политически мениджмънт и комуникации”. От 25 години работя в най-голямата българска застрахователна компания ЛЕВ ИНС като регионален мениджър.“ – сподели с нас Искра

Какво ви мотивира да участвате в конкурса „Мисис Варна” 2024?

– Дните ми са изключително натоварени и динамични, защото ръководя екип и развивам успешна кариера. За да се справя с всичко, от мен се изисква да съм много организирана, целеустремена и гъвкава. Въпреки натовареното ми всекидневие съм готова винаги да се впусна в ново начинание, което има за цел да подкрепя благотворителни каузи и инициативи. „Мисис Варна“ не е само конкурс за красота, това е конкурс за жени, които трябва да покажат и докажат своята мотивация, своята цел и полза за хората. Конкурсът е инициатива да бъдеш добър и дадеш по-доброто от себе си.

Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

– Качествата, които трябва да притежава победителката в конкурса „Мисис Варна 2024”, са комбинация от интелигентност, чар, доброта и красота, като определението ми за красота е хармония, естественост и излъчване. Трябва да е отговорна, да има достойнство, възпитана с добра обща култура, да подържа физическа и психическа форма и да знае, че вървейки по този път оставя диря, която ще бъде следвана и подражавана от много дами, които искат да са на нейно място.

Какво е за вас Варна?

– Варна смея да твърдя, че не е само географска точка. Варна е моят живот и един цял свят! Могат да ме разберат само тези хора, които са изпитали чувството да посрещнат юлския изгрев на плажната алея с пясъка в косите и обрулени от морския бриз. Само онези, които са влюбени във варненската нощна тъмнина, разцепена от светлините на преминаващите кораби, и ето защо те знаят какво е да е привилегия да бъдеш варненец. Варна не е само лято – тя може да бъде и най-красивото ледено царство. Градът ни е с богато културно и историческо наследство, разполага с много музеи, театри и културни забавления. Сред обичаните от мен варненски забележителности е символът на Варна – Катедрален храм „Свето Успение Богородично”. Храмът пленява с прекрасната си величествена архитектура, позлатени кубета и иконостас. За мен Варна е град, които може да се посети през всичките четири сезона, и морската столица винаги ще заплени всеки и ще има какво да му покаже.

В каква посока ще продължите живота си след конкурса?

– Няма да спра да се усъвършенствам и да търся нови предизвикателства. Обичам да пътувам, обичам спорта, влюбена съм в красотата на природата и планините на нашата родина -България, няма да спра да покорявам върхове, не само в реалния, но и във професионален план.

Ако спечелите конкурса ще имате ли благотворителна цел и каква ще бъде тя?

– Конкурсът със сигурност може да ми помогне да популяризирам моята мисия „Жената в менопауза”. В живота ми досега винаги съм била в ситуация да бъда подкрепа на хора и да откликвам на нуждите на други в период на криза.  Затова за мен сега идва времето, в което бих искала да споделя моя жизнен опит, като наистина положителен модел за поведение, какво правя аз в период на менопауза с подкрепата на моите близки. В професионален план ще работя за безопасността на децата в дигиталното пространство, под формата на презентации и лекции, защото  кибертормозът може сериозно да навреди на емоционалното, психическо и физическо здраве на децата ни.

Можете да подкрепите Искра, като харесате нейната снимка в нашата Facebook страница: Искра Радева

А ние и пожелаваме успех в конкурса „Мисис Варна 2024“ и до нови срещи!

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации