18.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, септември 8, 2024

34-годишен загина в катастрофа във варненско

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

34 – годишен турски гражданин е починал в следствие на ПТП. Вчера, около 04.17 часа по пътя Бургас – Варна, на около 400 метра преди началото на с. Старо Оряхово, е станалопроизшествието.

Водачът на лек автомобил изгубил контрол над МПС и навлязъл в лентата за
насрещно движение. Това довело до преобръщане на автомобила. Пострадал е шофьорът на лекия автомобил, който по-късно е починал в болницата, а двамата му спътници се разминали с наранявания.

Четвърто РУ е образувало досъдебно производство по случая.

С високо съдържание на алкохол – над 2 промила, е задържан 59 – годишен варненец. Той бил спрян за проверка вчера, един час след полунощ, от служители на Трето РУ, в кв. „Владислав Варненчик“.

След установеното с дрегер нарушение, мъжът е задържан в ареста до 24 часа и
срещу него е образувано бързо производство.  В ареста се озовал и 26 – годишен жител на с. Ивански, община Шумен, известен на МВР, който при проверка за употреба на ракотични вещества, драг теста дал положителен резултат за метамфетамин. По случая е образувано бързо производство, по описа на Четвърто РУ.

Варненец е задържан за срок до 24 часа. Преди ден мъжът на 35 години, познат на МВР, бил проверен от служителите на реда от Първо РУ. У него било намерено кристалообразно вещество. Според експертната справка, наркотичното вещество е метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са предадени на прокуратурата.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации