19.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, септември 8, 2024

Яна Димитрова – претендентка за титлата „Мисис Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Яна Димитрова е професионален психолог. Основната й концепция за живота  е семейството, взаимната подкрепа и любовта. Призванието й е да бъде човечна, себе си  и майка.

Какво ви мотивира да участвате в конкурса ,,Мисис Варна”2024 година?

– Участието ми в конкурса Мисис Варна 2024 е вдъхновено от желанието ми да демонстрирам, че всяка жена може да се развива и усъвършенства през целия си живот. Като  жена, майка и партньор аз знам, че истинската сила и красота на една жена се крият в умението й да балансира различните си роли и да вдъхновява другите. Вярвам, че този конкурс е отлична платформа, чрез която мога да споделя моята философия, че възрастта и житейските роли не са пречки за личностно развитие и че всяка жена има възможност да бъде източник на вдъхновение и позитивна промяна в обществото. Надявам се моят пример да мотивира всички жени да преследват своите мечти и да се стремят към нови висоти.

Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

– Победителката в конкурса Мисис Варна трябва да притежава качества като отговорност, вдъхновение и автентичност. Тя трябва да бъде човек с висока степен на социална ангажираност, който може да бъде пример за съвременната жена. Отговорността е ключово качество, защото тя включва не само изпълнението на задълженията в конкурса, но и активно участие в обществени инициативи и подкрепа на важни каузи. Вдъхновението и автентичността са необходими, за да може тя да създава връзка с хората,около себе си и да бъде истински мотивираща личност. Като победителка, тя трябва да съчетава външна красота с вътрешна сила и стремеж към развитие на себе си и на обществото.

Какво е за Вас Варна?

– Град Варна за мен е символ на дом и възможности. Тук съм създала семейство и съм се развивала като личност. Варна съчетава в себе си красотата на морето с динамиката на голям град, което я прави уникално място за живот и работа. Този град е пълен с история, култура и енергия, които вдъхновяват и мотивират за нови начинания. Варна е и моята сцена за личностно развитие, социална ангажираност и семейно огнище,  и аз се гордея, че мога да бъда част от нейната общност. И както е казала Ърнест Хемингуей “ Всичко, което не е море е провинция”.

В каква посока ще продължи живота ви след конкурса?

– След конкурса Мисис Варна, планирам да продължа живота си с още по-голямо вдъхновение и ангажимент към личностното и общественото развитие. Ще използвам  професията и личният си житейски опит, за да реализирам проекти, които подкрепят и мотивират жените да приемат себе си и да се стремят към своите мечти. Ще се фокусирам върху инициативи, които предлагат практическа помощ и психологическа подкрепа на жени, които искат да се развиват и да постигат нови висоти в живота си. Вярвам, че това е само началото на едно ново и вълнуващо приключение, което ще ми позволи да бъда активен участник в обществото и да допринасям за положителна промяна.

Ако спечелите конкурса ще имате ли благотворителна цел и каква ще бъде тя?

– Ако спечеля конкурса Мисис Варна, моята благотворителна цел ще бъде да мотивирам жените да приемат себе си и да се гордеят със своето истинско Аз Вярвам, че всяка жена трябва да се научи да обича себе си такава, каквато е, без да се стреми към излишно коригиране или сравняване с идеали. Ще се ангажирам с кампании и инициативи, които насърчават самообичането и самоусъвършенстването, с акцент върху личната стойност и индивидуалността. Целта ми е да вдъхновя жените да бъдат уверени и щастливи със своето собствено същество и да създам платформа, на която да се споделят истински истории за преодоляване на съмнения и самоусъвършенстване!

Можете да подкрепите Яна, като харесате нейната снимка в нашата Facebook страница:  Яна Димитрова

А ние и пожелаваме успех в конкурса „Мисис Варна 2024“ и до нови срещи!

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации