3.6 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, октомври 18, 2024

Габриела Янакиева – претендентка за титлата „Мисис Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Представяме Ви Габриела

„Моето име е Габриела Янакиева ,от град Варна . На 35 години съм. Артист и преподавател  по перманентен грим вече 6 години . Притежавам редица награди от международни състезания в професията . Завършила съм медицински колеж. Преди това съм участвала в модни шоута и конкурси за красота  . Хобито ми е конният спорт с който също съм се състезавала в дисциплините прескачане на препятствия и обездка.
Обичам и ценя страшно много времето прекарано със семейството ми но също така обичам и динамичното ежедневие. Жизнен и енергичен човек съм и не мога без спорт за това във всяко свободно време посещавам любимата ми спортна зала и за час забравям за ежедневните задачи.“ – сподели с нас Габи

Какво ви мотивира да участвате в конкурса „Мисис Варна“2024?

– На първо място почувствах се поласкана .
От години не съм се качвала на сцена и изпитвам носталгия към тръпката и усещането да съм под прожекторите . Изключително се зарадвах когато прекрасната Ева Добрева ми се обади да ме покани да участвам в този престижен конкурс . Освен това съм много социална  и тази година в организацията на конкурса взимат участие интересни личности с които ще се радвам да работим заедно . С  удоволствие ще се впусна в поредното предизвикателство .

Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

– Според мен победителката трябва да притежава съвкупност от качества ,с които да дава добър пример на младите дами сред които трябва да са естествената красота , доброта и хъс за постигане на професионални успехи . В днешните времена изключително много започва да се изкривява разбирането за красота и все повече навлизат естетичните корекции сред младите за постигане на така нареченият стереотип който за съжаление прави лицата им трудни за разпознаване една от друга . За това моята молба  към всички тях е да се стремят към уникалното им излъчване и да се харесват такива каквито са.

Какво е за вас Варна?

– За мен Варна е дом .. за мен Варна е уют .. Варна е моят роден град . Най-красивият и разнообразен .Изключително много обичам морето и смятам ,че във Варна са прекрасни плажовете .
Морската столица на България . Живяла съм доста по света ,но в крайна сметка винаги целта ми е била да се прибера тук и да създам семейство тук . Така и направих .

В каква посока ще продължи живота ви след конкурса?

– Живота ми ще продължи да се развива надявам се със същият успех както до сега дори вярвам ,че ще отвори вратички за още превъзходни възможности .
Създадох нови контакти с които ще сме си взаимно полезни занапред .
Иска ми се да подновя изявите си на сцената така че този конкурс е най-добрият старт за това .

Ако спечелите конкурса ще имате ли благотворителна цел и каква ще бъде тя?

– Почти всяка година организирам благотворителна кампания чрез която да съм в помощ на нуждаещи . Често го правя абсолютно анонимно предимно чрез социалните мрежи със събиране на продукти от първа нужда както и дрехи и играчки .Като предимно подкрепям дечица и жени страдащи от домашно насилие . Така че ако спечеля ще обсъдя с Ева какви са възможностите да се организира по мащабна благотворителна изява с цел подпомагане на семейства страдащи от домашно насилие . И на такива които вече са изведени от домовете си с цел защита и в момента пребивават в общежития.
Това е моята благотворителна кауза “ Не на домашното насилие!  “

Можете да подкрепите Габриела, като харесате нейната снимка в нашата Facebook страница: Габриела Янакиева

А ние и пожелаваме успех в конкурса „Мисис Варна 2024“ и до нови срещи!

снимка: Димо Ганчев

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации