25.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, септември 24, 2024

Извънредно! Откриха Явор Бахаров пиян на пейка и по слип в Бургас (ВИДЕО)

Най-четени

Още публикации

Звездата от „Съни бийч“ е намерен в неадекватно състояние на бул.“Демокрация“.

Тв звездата Явор Бахаров е открит в неадекватно състояние – пиян и по слип на пейка на бул.“Демокрация“ в Бургас, научи Флагман.бг. В неделя сутринта той е забелязан от бургазлии, които го помислили за клошар и изобщо не подозирали, че това е едно от актуалните имена в българския шоубизнес.

По наша информация няколко таксиметрови шофьори са отказали да го качат вечерта, защото им изглеждал несъстоятелен и много пиян.

Заради това той заспал на една от уличните пейки. Колегите от сайта Uniconbg.com публикуваха и видео, изпратено от читател, на което се вижда как парамедици се опитват да окажат помощ на Явор.

Припомняме, че Явор Бахаров има стари проблеми с алкохола, а преди време бе спипан да кара пиян и дрогиран в Банско.

Предната вечер – в петък, красавецът направи невероятна роля в Летния театър на Бургас, като един от главните герои във френската постановка „Отчаяни съпрузи“. Къдрокоското беше в топ форма и игра зверски в страшната жега, предизвиквайки бурните аплодисменти на бургаските зрители.

Вижте видеото:

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации