11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, септември 24, 2024

Кремъл: Осъждаме насилието в хода на политическата борба

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Кремъл осъжда проявите на насилие в политическата борба в контекста на нападението срещу бившия американски президент Доналд Тръмп, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС, цитира БТВ и БТА.

„Русия винаги е осъждала и сега също осъждаме категорично всякакви прояви на насилие в хода на политическата борба“, посочи говорителят на Кремъл. Настоящата власт в САЩ създаде атмосфера на насилие, с която е свързан и опитът за убийство на кандидата за президент на страната Доналд Тръмп, добави Песков.

„Ние изобщо не вярваме, че опитът за ликвидиране на Тръмп е организиран от сегашното правителство, но атмосферата, която беше създадена от тази администрация в хода на политическата борба, атмосферата около кандидата Тръмп, именно тези са нещата, които провокираха това, с което Америка се сблъсква днес“, заяви прессекретарят на руския президент Владимир Путин.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации