16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, септември 22, 2024

Призоваха във Варна с една кола да ходят поне няколко души на плаж

Най-четени

Още публикации

Гражданка показа умопомрачителна гледка от завоя към Крайбрежната алея във Варна

„Здравейте,искам да направя запитване към Вас .. Понеже всяка седмица ( особено през почивните дни ) по пътя посока плажа на буните и особено в обратна посока от плажа към кръговото ,става нещо НЕНОРМАЛНО.. . Днес бяхме на плажа в началото на плажната алея ,малко след завоя и задръстването започна от 10 часа . Подадохме сигнал за да регулира полицията движението ,но така и докато тръгнахме в 11.30 ч нямаше полиция..

ДАЙТЕ МНЕНИЕ КАТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ВЪВ ВАРНА МОЖЕМ ЛИ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ,КОЕТО ДА Е ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ НАС !!!“, пише тя.

Изсипаха се много коментари.

Според някои твърде много хора карат автомобили, без да имат наистина нужда и са сами в него.

„Задължително трябва да сте с кола , 1-човек , 2-ма ,купете си за лятото едни скутери 125 куб. И толкова за какво ви е кола. Стоите си в задръстването да ви дойде акъла.“, гласи един от коментарите.

Според други обаче скутерите са доста опасни:

„Да страхотна идея да продължават да се движат между колите, да минават на милиметри от огледалата и да стават все повече катастрофи!“

„,По същото време (около 10,30) чакъления паркинг до Морската Градина беше полупразен. Освен него има и други опции.

Разбирам, че има хора ,за които това не е вариант (възрастни и семейства с малки деца и съответно доста багаж), но съм сигурен, че поне за половината от хората не е задължително да паркират срещу пясъка и няма да е проблем да повървят 500 метра.“

снимка: Забелязано във Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации