23 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, септември 25, 2024

Славея Сиракова пак сама

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

По всичко личи, че тя е развалила годежа си, който изтрая по-малко от половин година. За това намекна самата тя с пост в социалните мрежи. А причината, която изтъква, е шокираща.

„Да си гей, не е срамно, не е диагноза, но е нередно да въвличаш други в това, което не си – написа Славея. – За мен няма понятие бисексуалност, има параван, който се опитваш да използваш на чужд гръб. Годежните пръстени не означават нищо, когато потъваш в собствената си нечистоплътна преднамереност…“

Славея и неизвестният мъж се сгодиха през февруари на романтична почивка на Бали. Предложението дойде навръх Свети Валентин. Голямата наследница на Наско Сираков е известна с многото си гаджета, които преди години сменяше като носни кърпички. Най-голямата й любов си остава бившият порноактьор Алекс Ломски, който почина внезапно преди почти 4 години. Ломски, който не криеше, че е циганин, нашумя покрай брака си с рускинята от филмите за възрастни Еделвайс, която го вкара в порноиндустрията. Преди 8 години въртеше любов със Славея Сиракова.

След края на връзката й с циганина Сиракова набързо се сгоди и забременя от левскаря Иван Борисов, но до сватба така и не се стигна. Пред март 2020 г. по-голямата Сиракова стана майка за първи път, а с бащата на бебето останаха заедно едва година след появата на Емили. В светските среди се шушука, че Иван е имал скромни финансови възможности и заради това никак не е харесван от Илиана и Наско, които не криеха, че не го искат за зет.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации