23 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, септември 25, 2024

Отварачката показа зърна в лятна жълта рокля (снимка)

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Цялото заведение успя да види изкуствения й бюст. Фолкдивата не носи сутиен, като разчита на стегнатия силикон, който държи гърдите ѝ повдигнати. Чалгаджийката се беше пременила в лятна жълта рокля, точно като в песента на Веско Маринов. Тя обаче е доста изрязана и показва голяма част от плътта ѝ.

На снимките от въпросната вечер ясно се вижда, че зърната на певицата се виждат с просто око, а и очевидци разкриха, че са били шокирани от вида, в който се е появила на сцената. Съвсем естествено е мъжкото съсловие най-много да се е зарадвало на тази гледна, но жените били крайно възмутени. Особено тези, които били на участието с мъжете и гаджетата си. Много от тях се нацупили на половинките си, че не спират да зяпат еротичната Мария и се говори, че дори им вдигнали скандал пред всички.

Има и такива, които се разсърдили и напуснали заведението, докато половинките им отказали да си тръгнат с тях и изчакали да свърши участието на Мария, като през цялото време погледите им били приковани в пазвата на певицата. Тя забелязала интереса на мъжете и допълнително подклаждала страстта с еротични движения и намигвания.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации