24.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, септември 25, 2024

Мария Бакалова с все по-пищно деколте

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Докато гаджето й Валери Григоров-младши се пече на Филипините и бори с конкуренцията в новото риалити „Островът на 100-те гривни“, което скоро ще видим в ефира на Би Ти Ви, Мария отиде в Италия на кинофестивал и показа прелест и очарование.

Същевременно Бакалова заяви, че подготвя пиеса за Бродуей по време на фестивала за аниме, комикси и поп култура „Анивенчър комик кон“. „Театърът винаги ще ми липсва, макар че не знам кое обичам повече – киното или театъра. Хората са го казали: Едното е хлябът, другото е водата. Едното не може без другото, но просто се фокусираш върху нещата, които са по-готови и са на дневен ред“, каза актрисата.

Тя не скри, че би се качила на сцена някой ден и призна за новия си проект. „Има една пиеса, по която в момента работим с мой колега, с който вече сме я снимали. И би трябвало, по някое време, да тръгне към Бродуей, към Ню Йорк“, съобщи Мария Бакалова, цитирана от БТА.

От сцената на фестивала актрисата разказа още, че има желание да работи със същите хора, с които е работила досега, но не крие, че би си партнирала и с актьори като Кейт Бланшет, Мад Микелсен и Антъни Хопкинс. „Има страшно много актьори и режисьори, с които искам да работя. Една от големите ми, дълбоки и сакрални мечти ще остане да имам възможността да работя с един от двамата или, дай Боже, и двамата големи, заради които се влюбих в киното – Ларс фон Триер и Томас Винтенберг“, казва още талантливата Мария.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации