23 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, септември 25, 2024

Вижте всички изпълнители на Coca-Cola Tour във Варна

Най-четени

Още публикации

Варна, приготви се за незабравимо лято с любимите ти изпълнители и завладяващо Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour настроение! 

СТАРТ на фестивалните активности: 16ч.


СТАРТ на концерта: 19ч.

 Сигурни сме, че няма да искаш да го пропуснеш, защото Криско, DARA, Боро Първи, Дара Екимова, Мила Роберт, Торино и Пашата и Реми ще са там, за да се забавлявате заедно, а DJ Mascota ще се погрижи за настроението ти преди това.
Шест града, едно невероятно приключение!

Четвъртата спирка на най-епичното музикално турне е във Варна на 21 юли и тогава ще продължи към следващите градове (Севлиево и София).

Това обаче съвсем не е всичко! Освен да се наслаждаваш на концерта, ще играеш на забавни игри с Coca-Cola награди (много са – ела и ще се убедиш сам), ще се снимаш с приятели на фестивалните ни фотоинсталации и ще можеш да запазиш емоцията още дълго с нещо от новия ни Coca-Cola Pop-Up Shop. Също така ще разбереш как заедно ще се погрижим за рециклирането на всички бутилки от събитието.

Просто събери всичките си приятели на 21 юли и се приготви да се забавляваш, както никога досега. Защото музиката те кара да си тук!
Чакаме те! 

снимка: Димитър Калиновкси

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации