14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, септември 15, 2024

Севда Георгиева– претендентка за титлата „Кралица на Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Севда Георгиева e на 23 години от град Варна. Работи като готвач. Хобито й е да се разхожда, да чете книги и да пише стихотворения. 

„Мечтата ми е да се развия и усъвършенствам на работното си място и да имам здраво и стабилно семейство!“ – сподели с нас Севда
Какво ви мотивира да участвате в конкурса „Кралица на Варна“ 2024?

– Самоутвърждаване и увереност: Възможността да покажеш себе си и да се чувстваш оценен.
Личностно развитие: Развитие на умения като публично говорене, социални умения и увереност.

Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

– Физическа красота: Добре поддържана външност, хармонични черти на лицето и пропорционално тяло. Увереност и харизма: Способност да се чувства уверено на сцената и да привлича вниманието на публиката и журито.Интелект и образованост: Познания в различни области и способност да се изразява ясно и убедително. Добра обща култура.Етикет и обноски: Познания за етикет и умение да се държи изискано и уважително във всяка ситуация.

Какво е за вас Варна?

– Културно наследство: Варна има богата история и култура, датираща от древността. Градът е дом на много музеи, галерии и исторически забележителности като Римските терми, Археологическия музей и Морската градина.Туризъм и отдих: Варна е популярна туристическа дестинация с красиви плажове, оживен нощен живот и разнообразие от ресторанти и кафенета. Курортите в околността като Златни пясъци и Св. Св. Константин и Елена също привличат множество посетители.
Образование и наука: В града се намират редица висши учебни заведения, като Варненския свободен университет и Медицинския университет, които привличат студенти от цяла България и чужбина.

В каква посока ще продължи живота ви след конкурса?

– Образование и личностно развитие: Някои участнички могат да се фокусират върху продължаване на образованието си или развитие на нови умения и квалификации.Личен живот и семейство: Някои може да изберат да се фокусират върху личния си живот, семейство и други лични проекти и мечти.

Пътят след конкурс за красота е разнообразен и зависи от индивидуалните предпочитания и амбиции на участничката.

Можете да гласувате за Христа като харесате нейната снимка в официалната Facebook страница на конкурса: Севда Георгиева

Kакто и да харесате в Instagram профила: Севда Георгиева

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации