17 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Не само фенове питат „Бременна ли е Емилия“?

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Вече и собственици на заведения питали Емилия дали е бременна, сподели самата тя в интервю за предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви. До въпросите се стигнало заради упоритите слухове, че чака четвърто дете. Емилия има син и дъщеря от бившия си мъж – бизнесменът Коко Динев, и дъщеря от настоящия си съпруг Жорж Башур.

„В моя род жените имат коремчета… Особено като пея на живо тежки балади по участия, случва се някой път да ми понаедрее коремчето и някой като ме щракне, после върви обяснявай. През години съм била поне 10 пъти бременна, така че…“, пошегува се Емилия със слуховете за себе си. Мислела да не се обяснява, понеже не й е в природата, но този път направила изключение, понеже собственици на заведения започнали да звънят с въпроса дали е бременна. Искали да са сигурни, че няма вероятност да откаже поети участия.

Емилия не коментира другата упорита клюка, че е разделена с мъжа си Жорж Башур. В интервюто си обаче създаде впечатление, че са заедно. Въпреки това, слуховете в тази посока не стихват.

Интерес предизвика и скорошният й неочакван дует с Драгомир Драганов, известен като Драго Чая, покрай предаването, което водеше преди време в ефира на БНТ. Бившият водещ се появи на участие на Емилия в популярно заведение в началото на юни. Явно двамата се познават, защото след размяната на любезности, Драго се качи на сцената и запя в дует с попфолк звездата, припомня HotArena.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации