11.5 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Лилана Стойкова – претендентка за титлата „Кралица на Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Лилана Стойкова е от град Варна.Занимава се професионално с лека атлетика, както й с мода и музика. Печелила е титла „Мис Визия“ в град София.

Какво Ви мотивира да участвате в конкурса ,,Кралица на Варна”2024 година?

– Моята лична мотивация  да участвам в конкурса ,,Кралица на Варна” 2024 година е професионално да се развивам като модел, този конкурс ще ми даде самочувствие, опит и запознанства с много нови хора от бранша. Ще науча много ценни съвети за развитието ми като модел. Възхищението ми към организаторката Ева Добрева  ,която е успешен  модел участвал в Мис Свят 2021 година ме мотивира. Както тя мотивира мен така бих се радвала и аз да имам възможността да бъда мотивация за някой!

Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

– Победителката в конкурса ,,Кралица на Варна” 2024 година на първо място трябва да е добър и отговорен човек.  Според мен тя трябва да е умна, амбициозна, добър пример за подражание, да има цели които да преследва и постига с достойнство. ,,Кралица на Варна” 2024 година , трябва да е добре възпитана да излъчва грация и класа.

Какво е за вас Варна?

–  Това е моят роден град, който много обичам и е немислимо да го заменя за друг. Това е града в който всеки може да се развие в зависимост от интересите си. Природата му е очарователна, морето ме зарежда и успокоява. През летния сезон във Варна е много динамичен живота и има най- различни фестивали и организирани конкурси!

В каква посока ще продължи живота ви след конкурса?

–  След приключването на конкурса, живота ми ще продължи в положителна посока. Този шанс, опит и емоции със сигурност ще ги помня дълъг период. ,,Кралица на Варна “ 2024 година е трамплинът към популярността и постигане на модните върхове. Силно се надявам да имам възможността това да е началото на професионалната ми ангажираност в модата. Вярвам, че ще създам нови стойностни приятелства и с помощта на организатора, модел и хореограф Ева Добрева ще вървим напред по нейните стъпки!

Можете да гласувате за Лилана като харесате нейната снимка в официалната Facebook страница на конкурса: Лилана Стойкова

Kакто и да харесате в Instagram профила: Лилана Стойкова

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации