14.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Жулиета Танева – претендентка за титлата „Кралица на Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Жулиета Танева е решила да се запише в конкурса ,,Кралица на Варна’’ ,защото обича модата, новите запознанства и знае, че това е точното място, където да ги открие. Отскоро е в модния бранша и вече има няколко постижения. Този юни стана лице на Стоян Радичев, на Pepsi и първа подгласничка в конкурса ,,Мис Българка’’.

 „За напред искам да се развивам в тази сфера, понеже изживяванията под прожекторите с нищо не могат да се сравнят.“ – сподели с нас Жулиета 

Какво ви мотивира да участвате в конкурса ‘’Кралица на Варна”2024?

– Моята мотивация да участвам в конкурса ,,Кралица на Варна’’ е желанието да се развивам както личностно, така и професионално. Според мен участието в този конкурс ще ми предостави уникална възможност да покажа своите качества  и умения.

Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

– Победителката в конкурса трябва да притежава съвкупност от външна и вътрешна красота. Тя не трябва да бъде само красива, а и интелигентна, добра, и човечна. Да бъде отговорна с добра обща култура, знаеща как да се изказва пред обществото, защото тя  така става пример за подражание на много млади.

Какво е за вас Варна?

– За мен Варна е град с богата история и култура, изпълнен с енергия и живот. Това е място, където хората са топли и гостоприемни, а морето– красиво и вдъхновяващо. Градът предлага много възможности за развитие и забавления, а същевременно носи спокойствие и уют.

 В каква посока ще продължи живота ви след конкурса?
– Сигурна съм че живота ми след конкурса ще продължи в положителна насока, както и на останалите момичета. Щастлива съм, че съм част от това влиятелно събитие и че имам възможността да работя с Ева Добрева, която ще ни научи на много. Смятам да продължа професионалното си развитие в този бранш. Още от малка ме влече модата, изявите на сцена, както и фотосесиите.  А конкурса ще спечели тази, която заслужава, но дори да не съм аз, ще дам всичко от себе си, за да се представя добре.

Можете да гласувате за Жулиета като харесате нейната снимка в официалната Facebook страница на конкурса: Жулиета Танева

Kакто и да харесате в Instagram профила: Жулиета Танева

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации