12 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Велислава Керемидчиев – претендентка за титлата „Кралица на Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Велислава Керемидчиев е от град Петрич. Занимава се с мода, като участва в множество ревюта и конкурси за красота и талант. През 2023 г ,спечели конкурса за красота и талант Мис Тийн България Земя ,стана лице на Хайлайф 2023 година, Фотомодел на България 2024 година. Участвала е и в други модни събития и реклами. Освен конкурсите за красота има награди и в национални и международни конкурси и форуми за литературно творчество. Занимава се с моден дизайн и подготвя своя модна линия.

Какво Ви мотивира да участвате в конкурса?

– Да участвам в конкурса „Кралица на Варна“ ме мотивира желанието и амбицията ми да се развивам, като стойностна личност и модел.Всяко мое участие в модни конкурси и ревюта ми дава натрупан опит и запознанства с много нови хора от модния свят и създаване на ценни приятелства.Освен това г-жа Ева Добрева организатор на конкурса  е прекрасен човек  и професионалист,доказан моден хореограф и манекен,на който аз се възхищавам.Разбрах ,че тази година ще има лекции на тема анорексия и булимия,и това ще бъде полезно за здравето на подрастващите.Друга моя мотивация е това,че ше бъда част от едно красиво морско приключение ,заобиколена от добронамерени  и позитивни хора.

Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

– Според мен победителката в конкурса  трябва да бъде отговорен и стойностен човек,излъчващ благородство. Защото освен красота и таланта която ще притежава,тя ще бъде и модел за подражание на други момичета,които ще искат да  тръгнат по нейните стъпки.Конкурса“Кралица на Варна“ е престижен конкурс,но и търговска марка и победителката в него трябва да бъде образована ,комуникативна и отговорна и да спазва стриктно своите задължения .Да спазва моралните и нравствени ценности и да участва в благотворителни каузи.

Какво е за вас Варна?

– Варна е нашата морска столица!За мен тя е любимото ми място в България!Тя е необятна синева,морски бриз,слънце и топъл пясък,усмихнати и благородни хора,прекрасна морска градина! Където и да отида от Варна по-хубав морски град няма.

Варна не е просто точка в географската карта,а е град с история,красота и гостоприемство,съчетал в себе си исторически забележителности,културни забавления,плажа и морето-една красота под небето-това е тя…Варна!

В каква посока ще продължи живота ви след конкурса?

– След конкурса „Кралица на Варна’ със сигурност ще си тръгна с много положителни емоции,нови приятелства и по -освободена,надраснала притеснения и заредена за покоряване на нови постижения на модния подиум.

За мен образованието е най-важно,затова гледайки в бъдещето се стремя да завърша средното си образование и да се реализирам успешно в живота.Паралелно с образованието си ,очаквам да се развивам и в кариерата си на модел,в очакване на още много нови предложения за участия  в модния бранш.

Можете да гласувате за Велислава като харесате нейната снимка в официалната Facebook страница на конкурса: Велислава Керемидчиев

Kакто и да харесате в Instagram профила: Велислава Керемидчиев

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации