16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, септември 15, 2024

Велина Шопова – претендентка за титлата „Кралица на Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Велина Шопова на 23 години от прекрасния град Варна. Тази година завърши бакалавърска степен във висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ и с нетърпение очаква дипломирането си. След това планира да продължи образованието с магистратура, тъй като обича да учи и да се развива постоянно и вярва, че нейното образование я научи на дисциплина и решителност, които са необходими както в професионалния, така и в личния живот. 

„Също така винаги съм обичала животните, те ни учат на безусловна любов и грижа, затова съм сигурна, че всеки от нас може да направи света по-добър, като показва доброта и съпричастност към всички живи същества. Надявам се да бъда положителен пример за младите хора и да им покажа, че с труд и упоритост могат да постигнат всичко, което желаят.“ – сподели с нас Велина

1. Какво ви мотивира на участвате в конкурса?

– Участието в конкурса за красота ме мотивира по няколко причини. Това е невероятна възможност за личностно развитие и израстване. Чрез конкурса имам възможност да изляза извън зоната си на комфорт, да се срещна с нови хора и да се предизвикам. Това събитие ми дава платформа да изразя себе си и моите убеждения пред по-широка аудитория. Вярвам, че мога да вдъхновя и да служа като пример за младите момичета, показвайки им, че е важно да вярват в себе си и да преследват мечтите си. Също така, конкурсът предоставя възможности за кариерно развитие в областта на модата и изявяване пред публика, които са мои страсти и вярвам, че участието ще ми помогне да изградя самочувствие и увереност, които ще са ми полезни в бъдеще.

2. Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

– Победителката в конкурса трябва да притежава не само външна красота, но и вътрешна сила и доброта. Тя трябва да бъде интелигентна, образована и да има ясно изразена позиция по важни обществени въпроси. Емпатията и съпричастността са също ключови качества, защото победителката ще бъде лице на различни каузи и трябва да умее да общува с хора от всякакви среди. Увереността и умението да говори пред публика са също от съществено значение, тъй като тя ще представлява конкурса и ще участва в различни публични изяви. Важно е също така победителката да бъде ангажирана с общността и да има желание да допринася за обществото. Тя трябва да бъде пример за подражание и вдъхновение за младите хора, показвайки им, че истинската красота идва от сърцето и духа.

3. Какво за Вас е Варна?

– Варна е моят дом и източник на вдъхновение. Този красив град е мястото, където се чувствам най-свързана със себе си и съм истински щастлива. Варна е не само културен и исторически център, но и място с невероятна енергия и дух. Като човек който е израстнал в този град, имам привилегията да се наслаждавам на прекрасни плажове и богата история. Градът предлага множество възможности за развитие и забавления, което за мен е от значение за един модерен град. Била съм в много градове в България и чужбина, но за мен Варна е мястото, което ме вдъхновява да бъда най-добрата версия на себе си, винаги стремяща се към прогрес.

4. В каква посока ще продължи живота Ви след конкурса?
– След конкурса планирам да продължа да се развивам и да се фокусирам върху кариерните си цели. Вярвам, че опитът, който ще придобия, ще ми помогне в бъдеще. Искам да използвам платформата и вниманието, които конкурсът ми предоставя, за да се включа в социални инициативи, които са важни за мен. Бих искала да подкрепям каузи, свързани с подкрепа за животните, защото вярвам, че всяко животно заслужава само любов и шанс за добър живот. В личен план, искам да продължа образованието си и да се развивам като личност, за да мога да допринеса положително за обществото и да вдъхновявам другите.

Можете да гласувате за Велина като харесате нейната снимка в официалната Facebook страница на конкурса: Велина Шопова

Kакто и да харесате в Instagram профила: Велина Шопова

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации