14.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Мирела Зарева  – претендентка за титлата „Кралица на Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Мирела Зарева е от град Варна. От много малка се занимава с различни видове изкуства.  От 4 годишна посещава театрална школа, а от 5 годишна танцува модерни танци и се е снимала за телевизионната  новогодишна програма, но винаги е искала да се занимавам с музика и пеене! Така след  прослушване и одобрение на 6 годишна възраст от утвърден специалист в популярна школа за подготовка на поп-изпълнители се занимава с музика. Била е солист в студийни записи на популярни шлагерни детски песни, някои от които са включени в учебници по музика. Участвала е в клипопе на детски песни с популярни български изпълнители. Приета е в училищния хор, където е била най- малката, но е  представила самостоятелно  училището, в което учи в международни проекти. Взима уроци и по пиано. 

„От 6 годишна до сега участвам в международни и национални конкурси по пеене и съм лауреат на много първи места, статуетки, медали, дипломи, грамоти и Грант при.“ – сподели с нас Мирела

Какво ви мотивира да участвате в конкурса „Кралица на Варна“ 2024 ?

–  Мотивацията ми да участвам в конкурса “Кралица на Варна” 2024 е възможността да се развивам в различни сфери на изкуството и да израствам като личност. За мен всяка творческа изява е много ценна, защото успявам да натрупам опит, да достигна нови върхове, да се запознавам и комуникирам с нови за мен хора в тази област.
Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

-Според мен победителката в „Кралица на Варна“ 2024 година трябва да притежава излъчване, харизма, увереност, интелигентност и доброта.  Трябва да е възпитана с добра обща култура и знания. Освен красота и талант, момичето трябва да е много отговорно, да дава положителен пример с поведението си и да вдъхновява другите да не се отказват от мечти си.  Да спазва моралните и нравствени ценности, да бъде позитивна, толерантна и добронамерена.

Какво е за вас Варна?

– Аз обичам град Варна, защото това е моят роден град. Тук е моят дом, тук живеят любимите ми хора, моето семейство, моите приятели. Тук съм израснала и се чувствам най-добре. Моят роден град – море, слънце, обич и щастие. Аз съм част от него и той е част от моите мечти и надежди. Варна- морската столица на България. Град с история и бъдеще! Град известен с най-старото открито съкровище в света, делфинариум, планетариум, аквариум, уникалната ни Морска градина. Град съхранил традициите с много музеи и университети. Град даващ и възможност за развитие на младите хора.

В каква посока ще продължи живота ви след конкурса? 

– Участието в конкурса за мен е предизвикателство и ценен урок по пътя ми на развитие и изграждане като личност. Радвам се че имах възможност да общувам с хора от модния свят, да създам нови приятелства. Надявам се да впечатля журито, организаторите и публиката с представянето си. След конкурса планирам да продължа образованието си, да се ангажирам с проекти, които да допринесат за развитието ми и да участвам в социални каузи. В бъдеще искам да се занимавам в сферата на медицината и да постигам още много успехи в пеенето.  
Мирела- момичето, което носи музиката, песента в сърцето и в името си.

Можете да гласувате за Мирела като харесате нейната снимка в официалната Facebook страница на конкурса: Мирела Зарева

Kакто и да харесате в Instagram профила: Мирела Зарева

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации