21.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Миглена Тодорова  – претендентка за титлата „Кралица на Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Миглена Тодорова на 20 години от град Варна. Любителка e на модата от малка и се стараe да се развива все по-нагоре. Модел e на свободна практика от 2 години и участва в конкурси за красота. Работи, а в свободното си време се занимавам със спорт: фитнес, плуване, бойни изкуства, танци.

Какво ви мотивира да участвате в конкурса „Кралица на Варна“ 2024?

– Моделството ме влече от малка! Старая се да се надграждам и да се развивам в тази сфера, а именно като участвам в конкурси, фотосесии и проекти. Конкурсът ,,Кралица на Варна“ е една стъпка нагоре към моите цели, както и опит и изключително вълнуващо преживяване! С участието си в конкурса освен опит печеля и нови запознанства и приятелства, които остават за цял живот.
Също така имах удоволствието още от миналогодишното издание на ,,Кралица на Варна“, а именно 2023 година да се запозная с прекрасната организаторка на конкурса Ева Добрева, която е носителка на титлата ,, Мис Свят България“ в най-престижния конкурс ,, Мис Свят“, освен участничка в конкурса тя е един изключителен човек, модел и хореограф, от който със сигурност можете да научите много и да вземете опит!

 Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

– За да си победителка не е нужно да притежаваш само външна красота, но и вътрешна! Трябва победителката да служи за пример на всички момичета, трябва да е пример за подражание да притежава чар, доброта, култура, качества, които я отличават. С короната идват и доста отговорности! Победителката трябва да приеме всички отговорности да пази репутацията на конкурса да носи короната си с чест и да защитава и представлява града ни на други  конкурси и проекти, както и в други страни!

Какво е за вас Варна?

– Варна е родният ми град, който не бих заменила, където и да отида нищо не може да замени родното. Градът ни е добра туристическа дестинация и прекрасен град за нас жителите! Имаме си море, много различни плажове, атракции и различни културни забележителности като музеи / при нас е открито най- старото съкровище/, театри, различни конкурси, заведения,  които не могат да се видят в други не само градове, но и държави. Варна  по нищо не отстъпва на другите градове!  Със сигурност Ви препоръчвам да го посетите ще останете приятно изненадани!

В каква посока ще продължи живота ви след конкурса? 

– Естествено в положителна посока и не само за мен, но и за всички участнички!
 Без значение дали ще съм победителка моята цел е да се издигам все по-нагоре! Това, че се престраших да се кача на сцената е едно от най-големите ми постижения и знам, че дори и да не съм победителка съм успяла да впечатлят журито и организаторката с поведение и усмивка! Ще продължавам да трупам опит и да се опитвам  докато не постигна желаните резултати!

Можете да гласувате за Миглена като харесате нейната снимка в официалната Facebook страница на конкурса: Миглена Тодорова

Kакто и да харесате в Instagram профила: Миглена Тодорова

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации