21.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Христа Димова – претендентка за титлата „Кралица на Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Христа Димова е на 21 години от град Шумен. Занимава се активно в сферата на туризма вече от 6 сезона , като вече 3 от тях е отговорна позиция. Работата й изисква внимание към детайла и голям набор от организационни умения . Голяма част от ежедневие й е заето от страстта й  – организацията на събития. От края на миналата 2023-та година е част от лидерският екип на Buisness Lady Varna , това прекрасно място , което й помогна да разцъфти във всеки един аспект от нейният живот. За всяко едно младо момиче контакти от този тип са изграждащи . От малка обича сценичните изяви , занимавала се е с танци дълго време . Определя се като екстроверт разговорите с хора по – скоро ме зареждат , отколкото да я натоварват. „Радвам се че имам възможност да участвам в Кралица на Варна 2024 и да се запозная със слънчевите и момичета“ – сподели с нас Христа.

Какво ви мотивира да участвате в конкурса „Кралица на Варна“ 2024?

– Това, което харесвам в конкурса, е как моите ценности съвпадат перфектно с него , а именно “Красота с цел” Осъзнавам отдадеността и смелостта, които идват с поемането на ангажимент с участие в конкурса и най – голямата ми мотивация е точно неговата ангажираност с младите момичета и тяхното развитие в модната индустрия . Харесва ми концепцията , за даване на шанс на различни момичета за изява .

Какво е за вас Варна?

– Варна е един прекрасен град , които ме накара да се чувствам комфортно и на мястото си . Поради работата ми в туризма съм живяла на няколко различни места в България , но никъде не съм се чувствала толкова спокойно , освен в родният ми град .Варненци сякаш са много освободени , много толерантни и приемащи . Намерих си много бързо социална среда . Има нещо магично в града и се усеща дори сякаш във въздуха , всички са уравновесени , усмихнати и спокойни . Хората са с лек и благ характер . Ако мога да опиша Варна с една дума ще е – позитивизъм !

Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

– Тя трябва да притежава  грация и елегантност , дори начина по който са движи и говори да бъде красив. Истинската красота обаче надхвърля физическия външен вид и се крие в характера. Една кралица на красотата трябва да показва интелект, харизма и отлични комуникационни умения. Трябва да бъде пример за младите момичета , не ужасно предупреждение .

В каква посока ще продължи живота ви след конкурса?

– Със сигурност конкурса ще има положително влияние за мен , надявам се да създам много нови запознанства и  приятни емоции . Със сигурност прогнозирам че няма да ми бъде нервно и притеснено , а ще се забавлявам истински на сцената . Дори и да не спечеля аз , за мен това ще бъде един прекрасен опит за по – нататък и ще се радвам с екипа да продължим съвместна работа . Ще се радвам да спечеля и ще се постарая със сигурност .

Можете да гласувате за Христа като харесате нейната снимка в официалната Facebook страница на конкурса: Христа Димова

Kакто и да харесате в Instagram профила: Христа Димова

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации