14.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Бременната синоптичка на Нова Лора Георгиева ражда до месец от най-желания милионер в България

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

След близо месец синоптичката Лора Георгиева ще дари сочения като „най-желания ерген“ Лазгин Маджид с първороден наследник и вече едва успява да скрие наедрялото си коремче.

Красавицата, която вече има едно дете от покойния си съпруг варненеца Борислав Манджуков, е засипвана от внимание под формата на скъпи подаръци от сириеца. Братът на Ариф Маджид – съпругa на Жаси от „Сделка или не“, бил на седмото небе от щастие, че ще става татко и вече планирал следващите отрочета.

Щастието за Лора обаче си има цена. Синоптичката вероятно ще последва примера на „снаха“ си – Жасмин Маджид, която го раздава многодетна майка, пише  Intrigi.bg. 

Изобщо не е ясно дали и кога ще се върне отново на екран.

Профилът на Лора в Инстаграм също бе заличен. https://www.instagram.com/p/C1JuEyxotRj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=invalid&ig_rid=ffd3b831-6fe4-40ae-b33d-50a23d08862a

Там красавицата беше следвана от хиляди мъже, което едва ли се нрави на мъжа до нея.

Лора Георгиева стана активна в социалните мрежи няколко години след смъртта на мъжа си. Тя рязко се активизира с многобройни снимки в Инстаграм. Дали от там се е запознала с настоящата й половинка не е ясно.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации