21.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Започна онлайн регистрацията за 84-ти плувен маратон Галата – Варна 2024

Най-четени

Още публикации

Започна онлайн регистрацията за традиционния плувен маратон „Галата – Варна 2024“. Тази година надпреварата ще се проведе на 4 август (неделя). Стартът на 84-ото издание на състезанието ще бъде в 9:00 часа от плаж „Карантината“. 


Всички желаещи да се включат в събитието могат да се запишат в интернет страницата www.varnamaraton.info, най-късно до 17:00 часа на 1 август (четвъртък). След тази дата платформата ще бъде затворена.  


Според регламента, всеки кандидат трябва да попълни само една от двете регистрационни форми – на български или на английски език. В момента на регистрация платформата автоматично ще потвърди „вие се регистрирахте успешно за маратона“, което гарантира вашето участие. Плувци, които се регистрират повече от веднъж, ще бъдат заличавани от списъка. 


Таксата за участие в плувния маратон „Галата – Варна 2024“ е 30 лв./15 евро (с регистрация на онлайн платформата). В случай, че има желаещи да се включат в деня на надпреварата, таксата за записване на място е 40 лв./20 евро. 

Снимка: Варна Маратон

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации