14.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Божана Кацарова прави пай без дрехи (видео)

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Провокативната мома развя силиконовите си гърди пред камерата без капка свян. Това стана на видеоклип в социалната мрежа инстаграм, докато Божана готви в кухнята. Пред своите последователи палавата кулинарка обяснява как се приготвя селски пай. Най-ненадейно, докато реже продуктите, Божана вдига поличката си и показва голо дупе по тънки червени прашки. След това вдига и блузката си, а отдолу е без сутиен и всичко изскача на показ.

Кацарова изобщо не се свени да развее имплантите си, при това в присъствието на мъж до себе си, който също участва в приготвянето на манджата. „Откакто Ергенът спря да ме следва, ми паднаха гледанията“, жалва се Кацарова във видеото. Явно готвачката мисли, че като си покаже дупето и голите гърди, ще предизвика по-голям интерес в мрежите. След краткото разголване Божана все пак обяснява докрай рецептата си.

Божана е родена в София преди 35 години. Учи и живее в Нидерландия в продължение на 9 години. За да изкарва пари, чисти в заведение за бързо хранене, разнася вестници и гледа малки деца. Манията по готвенето наследява от майка си и баба си. През 2016 година се връща в България с цел да си извади американска виза, припомня „България днес“.

Една вечер се среща с актрисата Рая Пеева, която е гадже на Явор Бахаров. Двете се напиват в някакъв апартамент, а на сутринта пускат тв приемника. Точно в този миг на екрана се завърта реклама за третия сезон на „Мастършеф“. Рая навива приятелката си по чашка да се запише на кастинга. Одобряват я, а Божана печели формата.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации