18.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, септември 8, 2024

Подпийналата Златка си показа гърдите на юбилея на мъжа си в столичен клуб (горещо видео)

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Снощи в столично заведение, третият съпруг на Златка Райкова (38) отбеляза своя 30 рожден ден. Златка напоително споделяше кадри от партито на Карен, който е с 8 години по-млад от съпругата си.

Настроението ескалира с всяка следваща чаша алкохол, а задръжките на русото Злати падат все повече, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Пикът на партито разбира се е появата на тортата и свещичките, които младият мъж трябва да духне. Зазвучава чалга версията на „Хепи бърдей“, а Златито припява и крещи „милионер във евро“.

Незнайно защо както снима внасянето на сладкиша, Златка обръща телефона си и започва да показва силиконите си, и публикува видеото за му се порадват всички нейни последователи.

За няколко секунди тя предлага гледка в едър план на напращелите си като септемврийски дини гърди и разрезите под тях, откъдето е видно, че доктора е вкарал силиконовите й импланти.

Линк: https://t.me/lifeonlinebg/3143

https://t.me/lifeonlinebg/3143

източник: lifeonline.bg

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации