16.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, септември 19, 2024

Пешеходният поход „100 километра за 24 часа“ се провежда за 43-ти път във Варна

Най-четени

Още публикации

Традиционният пешеходен поход „100 километра за 24 часа“ ще се проведе на 21 и 22 юни във Варна за 43-ти път. Организатор е ТД “Владислав Варненчик“, с подкрепата на Община Варна. 


Събитието се е превърнало в желан избор за любителите на природата и дългите разходки. Целта е участниците да разгледат природните богатства на Варненския регион. 


Маршрутът на обиколката е: ж.к. „Виница“ – с. Кичево – с. Новаково – манастир „Св. Марина“ – с. Капитан Радево – с. Зорница – с. Любен Каравелово – местност Фазанарията – парк–музей „Владислав Варненчик“. 


Началото на похода е в петък – 21 юни в 18:00 часа от последна спирка на автобус №31 в кв. „Виница“. Краят е на следващият ден около 18:00 часа в парк-музей „Владислав Варненчик”. В похода могат да се включат всички желаещи, които са мотивирани и са в добро здравословно състояние, поясняват организаторите.  


За повече информация и записване за участие: Върбан Петков (секретар) – [email protected][email protected] и тел:0888 466 443; Венцислав Стойчев (водач) тел: 0886025473.

Снимка: Община Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации