12.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, октомври 22, 2024

Ден 1: Горещи мацки прогнозират Евро 2024

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Европейското първенство е футболен форум, който завладява континента в магията около футболната топка за 30 дни. През 2024 година домакин ще е Германия и на Евро 2024 ще се включат 24 отбора. Ние от медия „Будна Варна“, ще покажем дали жените разбират от футбол и през всеки един ден, в който има футболни мачове, ще показваме техните прогнози.

Днес ще има и специални залози от горещите момичета, Диана, Симона, Патрис и Тони, те ще прогнозират, кой ще стане европейски шампион, кой отбор достигне до мача за титлата и кой ще е голмайстор.

Диана: Моят фаворит на европейското първенство е Франция, смятам че Англия ще стигне до мача за титлата и голмайстор мисля, че ще е Мбапе.

Симона: Моят фаворит на европейското първенство е Германия, смятам че Нидерландия ще стигне до мача за титлата и голмайстор мисля, че ще е Левандовски.

Патрис: Моят фаворит на европейското първенство е Португалия смятам че Англия ще стигне до мача за титлата и голмайстор мисля, че ще е Роналдо.

Тони: Моят фаворит на европейското първенство е Германия смятам че Испания ще стигне до мача за титлата и голмайстор мисля, че ще е Роналдо.

Прогнозите за ден първи от Евро 2024:

Диана: Германия 3:1 Шотландия

Симона: Германия 3:1 Шотландия

Патрис: Германия 3:1 Шотландия

Тони: Германия 2:0 Шотландия

Точките се дават както следва, познала Европейски шампион – 10 точки, познала финалист – 8 точки, познала голмайстор – 5 точки, познала точен резултат – 3 точки и познала знак – 1 точка.

КЛАСИРАНЕ:

1 – Диана – 0 точки

2 – Симона – 0 точки

3 – Патрис – 0 точки

4 – Тони – 0 точки

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации