18.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, септември 8, 2024

Будна Варна поднася извинения на „Хипо Транс“ АД

Най-четени

Още публикации

Онлайн медия Будна Варна, собственост на Иноуейв Рисърч ЕООД, поднася своите искрени извинения на „Хипо Транс“ АД.

Вчера, 12.06.2024 г. на сайта Будна Варна беше поместен материал, който споделя за порочни практики от страна на някои превозвачи, предлагащи таксиметрови услуги, базиран на публикация във в. Телеграф.

Некоректно от страна на нашия сайта е използвано изображение, на което се вижда автомобил на компания „Хипо Транс“ АД, с което може част от аудиторията да остане с впечатление, че материалът споменава практики, присъщи за компанията.

Използваното изображение е заменено, а Будна Варна заявява категорично, че „Хипо Транс“ АД няма никаква връзка със споменатите в материала практики. Нещо повече – смятаме, че компанията е с добър имидж и следва високи стандарти на предлаганите услуги.

В тази връзка, поднасяме своите искрени извинения на компанията и всички нейни служители!

Подчертаваме, че по никакъв начин медията не е имала намерение да представя целенасочено компанията „Хипо Транс“ АД в лоша светлина и използването на първоначалното изображение е груба грешка.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации