12.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, октомври 22, 2024

Борисов няма да се кандидатира за премиер (видео)

Най-четени

Още публикации

Колаж: Будна Варна

Бойко Борисов няма да се кандидатира за премиер, заяви самия той на първия брифинг на ГЕРБ след изборите на 9 юни

По думите му е необходим експертен кабинет, доминиран от ГЕРБ във важните министерства. От ГЕРБ-СДС държат на постовете министър-председател, министър на външните работи и министър на отбраната.

„Единственият шанс да има правителство, е всеки да надмогне егото си, да се направи експертен кабинет, доминиран по важните министерства от ГЕРБ – премиер, външен министър, отбрана – това дават резултатите от изборите и ако може с отговорните политици да се намери диалог и да намерим експерти в първия мандат – единственият възможен, да се състави правителство. Не се ли състави правителство с партията, победила с 10%-11%, с другите мандати няма как да стане. Другият изход е септември на избори.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че правителство няма да прави само с ДПС. Борисов коментира, че не изненадан от резултата на ПП „Величие“, защото виждал огромни вълни в политиката и огромни падения.

Източник: БНТ

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации