20.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Щастливо еко училище във варненския зоопарк

Най-четени

Още публикации

Снимка: Будна Варна

Третият от поредицата “уроци” в Щастливо еко училище “Свят непознат” предстои на 8 юни, събота от 11.00 до 14.00 часа в зоопарк Варна.

Любовта към света около нас започва с любовта и грижата към домашния любимец, към уличното котенце или кученце и ние трябва да я възпитаме в децата си!

Всички сме чували това, че човек, който не обича животните, не може да обича и хората, а рядко обича и себе си.

Благодарение на организации като Лъки Хънт стотици бездомни животни, кучета и котки, са намерили подслон, храна и най-вече обич и грижа. Всяко от тях заслужава шанса да има свои стопани, които реално или виртуално да станат негови осиновители.

Как можем да помогнем на четириногите сладури, които всеки ден срещаме на улицата ще ни разкрие в третият урок на Щастливото еко училище “Свят непознат” представител на Лъки Хънт.

Благородната мисия да помага на животни в беда има и Спасителният център за диви животни в зоопарка на Варна. За него ще ни разкаже д-р Михаил Василев, ветиринарен лекар в любимото кътче на Варна.

Вярно ли е, че калинките носят щастие и какво не знаем за чаровните буболечета, които всички обичаме? С това ще ни запознаят кака Роси и кака Стаси.

Отново много игри, танци и урок по засаждането на цветя и билки в чашка предстоят в часовете на Щастливото еко училище на 8 юни в зоопарк Варна.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации