19.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Отнеха титлата „Мис България“ от варненката Елизабет Кравец

Най-четени

Още публикации

Конкурсът „Мис България“ ще отнеме титлата на миналогодишната победителка Елизабет Кравец. Причината за това е, че тя участвала в „дейности, които противоречат на ценностите на организацията“. 

Новината бе публикувана на официалната страница на организацията във Facebook. 

В позицията се казва, че действията на Кравец уронвали престижа на конкурса, а организацията понесла щети „накърняващи нейните бизнес отношения“ както с дългогодишни, така и с нови партньори. 

Титлата сега щяла да се поеме от първата подгласничка Илияна Борисова: „Имаме пълно доверие в нейната способност да представлява нашата организация с грация, достойнство и в съответствие на нашите ценности“, се казва в официалното съобщение.

От организацията заявяват, че решението не било взето лесно, но то било насочено към гарантирането на справедливост, чест и положително представяне на конкурса.  

Елизабет Кравец спечели конкурса през 2023 година. Тя бе избрана сред общо 20 претенденки. 18-годишната варненка е с украински корени.

Снимка: Фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации