14 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, октомври 23, 2024

Маршрут на шествието на феновете на Черно море

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Община Варна информира гражданите и гостите на града, че днес, 26.05.2024 г., в 16.30 ч. от централния вход на Морската градина ще потегли шествие на привържениците на ПФК „Черно море“.

Маршрутът му е по пешеходната част на бул. „Сливница“ до градинката на Търговската гимназия, бул. „Княз Борис I “ до Икономически университет – Варна, след което продължава наляво по бул. „Цар Освободител“ до пл. „Съединение“ в едното платно и по бул. „Осми Приморски полк“ до кръстовището с ул. „Н. Й. Вапцаров“ в платното към курортните комплекси, съобщават от пресцентъра на общината.

Шествието е във връзка с успешното завършване на сезона за варненския клуб и мача с отбора на Крумовград, който ще се проведе от 18:30 ч. на стадион „Тича“.

Община Варна информира за възможни затруднения в трафика и в обслужването на линиите от градския транспорт между 16:30 и 18:00 часа днес и приканва водачите да избягват маршрута на шествието в посочения интервал.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации