12.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, октомври 23, 2024

След мача Спартак Варна – Спартак Плевен връчват купата шампион на Втора лига

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

След последният домакински мач на Спартак Варна срещу Спартак Плевен, ще бъде връчена купата на „Соколите“ за шампион на Втора лига, научи медия „Будна Варна“.

Ето цялото съобщения изпратено от ръководството на отбора:

„Уважаеми фенове на Спартак Варна

Ние от ръководството на Спартак Варна ви каним не просто на мач, а да споделим радостта и емоцията от това, което заедно постигнахме през тази година – ФК Спартак Варна се завръща там, където му е мястото, а именно в Ефбет Лига.

В петък, 24-ти май, непосредствено след мача срещу Спартак Плевен, ще има церемония по връчване на купата за заслуженото първо място на нашия отбор във Втора лига.

По този повод искаме да ви съобщим, че веднага след церемонията ще отворим вратите към терена за всички привърженици, които искат да влязат и да се снимат с титлата и футболистите.

Церемонията ще започне с награждаване на децата на Спартак, които спечелиха първенство за родени през 2011.

Очаквайте още много изненади, фойерверки и много шампанско. Елате и подкрепете своите любимци! Елате и станете част от този празник! Заедно сме по-силни!

Само Спартак Варна!“

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации