21.5 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Ергенът след като не даде пръстен: Не ми пука, че ме мислите за страхливец

Най-четени

Още публикации

Магдалена и Надежда напразно чакаха русокосия мухльо да ги посрещне в имението си. Както Hotnews.bg още преди часове писа, той прати Наум при двете нетърпеливи моми, които мислеха, или поне се престуваха, че чакат срещата с любимия си, в неговата къща. Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му. И докато сестрата си мълчеше, видимо притеснена от камерите, майката на Алек, която се оказа лекар с името Ксения, ясно даде да се разбере, че не одобрява кандидат снахите.

„Една жена, която е имала брак, дете и опит с други връзки, е много по-обиграна и по различен начин вижда нещата, отколкото един мъж на 28 години“, обясни майката на Алек защо я притеснява Надежда. Тя не спести и резервите си, съвсем основателни и към Маги, като основното й притеснение бе сериозната възрастова разлика между двамата.

Маги пък, в желанието й да се хареса, удари дъното като обяви, че иска да живее на село и да чуства земята, въпреки че е известна любителка на скъпите глезотии и градския начин на живот.

Алек просто се сбогува с двете моми с видеообръщение, което Наум пусна на телевизор пред тях на брега на морето. „Трябваше вероятно да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата, но не събрах кураж. Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите…“

Въпреки високопарните фрази стана ясно, че нито една от тях няма да получи пръстен. „Искам да знаете, че не ме интересува какво ще се помислят хората. Не очаквам разбиране от вас, и аз самият не се разбирам. Не ми дреме, че ще ме възприемете като страхливец. Убеден съм, че в този момент, не мога да взема категорично решение“, обясни с половин уста Алек, който даже се чудеше дали не е влюбен и в двете.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации