18.4 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Васил Петров е новият спортно-технически директор на Фратрия

Най-четени

Още публикации

Бившият треньор и директор на ДЮШ на Спартак Варна Васил Петров зае ръководен пост в варненския футболен клуб Фратрия. Той бе назначен за спортно-технически директор на Фратрия. Това стана ясно след пост в официалната страница на клуба от Трета лига.

За последно Васил Петров бе треньор на „соколите“ във Втора лига, като преди това ръководеше школата на варненци. Той бе наставник на спартаклии когато тимът се завърна в елитния ни футбол след 13 годишно отсъствие.

Ето какво пишат от Фратрия:

„Скъпи приятели, имаме удоволствието да ви съобщим, че Васил Петров е назначен за нов спортно-технически директор на Фратрия.

В ролята си, той ще отговаря както за цялата работа на клуба, спортна политика, така и за тази, касаеща трансферите в първия и втория отбор на Фратрия.

36-годишният специалист е роден в София, като зад гърба си има дългогодишен опит във футболната сфера, като мениджър и като треньор на високо ниво.

Добре дошъл във Фратрия!

Ние му пожелаваме късмет и успехи с нашия клуб!“.

снимка: Фратрия

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации