21.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Кирил Петков: Ако трябва на 10 хиляди избори ще отидем, но ние няма да се предадем!

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

„70 човека, от които повечето под 40 години, с добро образование и с нулев политически опит, стигнахме дотук днес, заедно и обединени“. Това заяви на събранието на ПП съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

„Нашата мечта беше да създадем една европейска България“, отсече той.

„Преди две години и половина на хората толкова много им тежеше, такава жажда имаше за промяна и те повярваха на нашата кауза. И ето ни днес тук, продължаваме напред. Виждаме надежда как България да стане една нормална държава, всички ни бяха подценили изцяло, но народът ни даде властта, като знаеше, че нямаме опит, но ни дааде щанса, защото не можеше вече диша“, заяви Петков.

„С времето започнахме да разбираме какво се случва във властта. Държавата беше завладяна жестоко. Това, с което се сблъскахме в началото на нашето управление, беше нещо като взрив“, продължи Петков.

Кирил Петков си пожела успех на изборите, като заяви, че българите за тези години си променили мисленето и възгледите. След тези две години и половина се разбра, че България е една богата страна. Защо? Защото беше просто много крадена. И ние не искаме повече да продължавате да я крадете! България можеше да бъде независима страна, а не зависима от Русия. Дори някои от Възраждане осъзнаха някои от тези аспекти и започнаха да гледат към Европа.

„Ако трябва на 10 хиляди избори ще отидем, но ние няма да се предадем. Искрено се надявам да сме първа политическа сила на следващите избори“, каза още съпредседателят на ПП.

А за медиите: „Почнаха да ни стрелят с 300 статии на месец“. Това се случва две години и половина, подчерта Кирил Петков.

И той се похвали с постиженията на ПП. На рождения си ден Асен Василев му споделил радостта си, че един милион души вече са над линията на бедност. А за работата в парламента изтъкна:“ Понякога наистина ти се повръща, то не се издържа“.

Петков изрази съжаление към хората със страшни прякори, че вече не могат да крадат от ББР. Много политици си мечтаят да са Орбан, но ние изпреварихме Унгария, смята той. А Владимир Путин не бил толкова страшен.

Българските жени искат да имат деца, смята Петков и отчете ръст на раждаемостта.

Какъв искате да бъде вашия премиер?, попита той и показа снимки на Николай Денков и на Бойко Борисов и Делян Пеевски, като последните двама определи като бутони- натискаш бутона Борисов и получаваш Пеевски и обратно.Призова ги да не се срамуват и да си кажат:“ Ние сме заедно“. Обеща им , че пак ще си говорят заедно. Няма да се наклоним и наведем, не ви блъфираме, ако трябва и 10 пъти ще ходим на избори, обърна се той към лидерите на ГЕРБ и ДПС.

А сега ПП е в своята версия 2. Ние вече сме армия на промяната, каза Кирил Петков. Няма да си продадем принципите, категоричен бе той.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации