10.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, октомври 1, 2024

Зам.-кметът Илия Коев с важна среща с Андрей Ангелов и Атанас Михов от МВР-Варна

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Кражбите на кабели от електрозахранването на обекти във Варна бяха обсъдени на среща между ръководствата на ОД МВР и общината. Акцентът беще върху хулиганските прояви спряло общинската собственост, съобщиха от полицейския пресцентър.

Двете страни си благодариха за изключително доброто сътрудничество и своевременната реакция, като начертаха планове за по-нататъшна работа за пресичане на този вид престъпност. Община Варна гарантира поставянето на още над 2 000 камери за видеонаблюдение, които ще спомогнат разкриването на голяма част от посегателствата, извършвани във Варна. Беше подчертана и добрата практика на превенциите спрямо вандалските и хулигански прояви сред подрастващите.

Старши комисар Андрей Ангелов подчерта, че с оглед предстоящия летен сезон, усилията на варненската дирекция на полицията са насочени към осигуряване спокойствие за жителите и гостите на града и реалното усещане за сигурност и ред.

В следващите дни предстоят подобни срещи с кметовете на общините Аврен, Бяла, Аксаково, Девня, Долни чифлик, Белослав, Вълчи дол, Ветрино, Провадия, Дългопол и Суворово, в които ръководството на ОДМВР Варна ще се запознае лично с проблемите на хората, в тези населени места, за да може да се вземат адекватни мерки за пресичането им.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации