21.5 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

ДКС Варна загуби от Марица

Най-четени

Още публикации

Шампионът Марица Пловдив стана първият отбор, който се класира за полуфиналите в женското волейболно първенство на България, след като елиминира ДКС Варна.

Пловдивчанки, които спечелиха и първия двубой срещи варненки в петък, съумяха да ги победят и като гост с 3:0 (25:15, 25:16, 25:10) гейма в зала „Младост 1“ в морската ни столица.

Момичетата на Борислав Крачанов имаха пълен контрол върху мача във Варна, като повеждаха убедително още в началото на трите части по пътя към крайния успех и 16-ата поредна победа в родния шампионат през този сезон.

По този начин съставът на Марица Пловдив затвори четвъртфиналната серия с 2-0 успеха и в следващата фаза очаква победителя от сблъсъка между тимовете на Славия и Дея спорт.

Припомняме ви, че „белите“ спечелиха първия мач като домакин в петък с 3:0 гейма, а реваншът предстои да се изиграе в неделя (24 март) от 15:55 часа в зала „Младост“ в Бургас.

Останалите двама полуфиналисти ще бъдат излъчени от сблъсъците ЦСКА – Хектор, в който „червените“ спечелиха първия двубой и Левски-Марица, където столичанки взеха предимство в серията.

снимка: ДКС Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации