12.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 30, 2024

Времето във Варна – 22 март 2024

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Днес по Черноморието преди обяд ще има значителна, предимно ниска облачност, сутринта на отделни места видимостта ще бъде намалена. След обяд облачността ще се разкъсва. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 9°-11°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, след обяд ще отслабва.

На 22 март слънцето във Варна изгрява в 6:07 часа и залязва в 18:23 часа. Продължителността на деня е 12 часа и 16 минути. Фазата на луната е три дни преди пълнолуние.

Във вътрешността на страната облачността ще е разкъсана, преди обяд в източната половина на страната – значителна, предимно ниска и на места там сутринта видимостта ще е намалена. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Преобладаващите максимални температури ще са между 11° и 16°, в София – около 12°.

Над планините облачността ще е разкъсана, преди обяд в източните райони – предимно значителна, но ще е почти без валежи. До обяд ще духа до силен вятър от север-североизток, след обяд ще е умерен. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 5°, на 2000 метра – около минус 1°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации