21.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Дубълът на Черно море с трети равен подред

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Отборът на Черно море записа трето поредно равенство в Североизточна Трета лига. „Моряците“ завършиха 1:1 с Локомотив Русе в мач от 19-ия кръг на шампионата, игран на стадион „Корабостроител“ под Аспаруховия мост.

След нулево първо полувреме, гостите успяха да открият резултата в началото на втората част след груба грешка на Денис Корсо. Малко след това Кристо Яначков опита да отиграе топката със задна ножица, но уцели в главата футболист на гостите и получи директен червен картон.

Въпреки че останаха с човек по-малко варненци създадоха доста ситуации за гол, но не успяха да ги реализират. Така се стигна в продълженията на срещата, когато след центриране от корнер и последвало разбъркване Георги Венциславов изравни – 1:1.

След този кръг „моряците“ остават на втора позиция в класирането с актив от 35 точки, с колкото е и третия Фратрия, но с по-лоши показатели. Лидер е тимът на Лудогорец с 39 точки.

В следващия кръг Черно море гостува на Бенковски Исперих.

Съставът на Черно море: Денислав Стойчев, Петър Маринов, Константин Грахльов, Берк Бейхан, Денис Корсо, Борис Стойков, Пламен Аршев, Радослав Петров, Николай Костадинов, Толга Мюрвет, Кристо Яначков (Георги Ненов, Георги Пасков, Мартин Банев, Кристиян Иванов, Георги Венциславов, Димитър Ковачев, Александър Киров, Димитър Павлу, Даниел Георгиев).

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации