16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Да помогнем на 18-годишният Виктор от Варна

Най-четени

Още публикации

Виктор Димов от Варна е на 18 години, но от 15-годишен се бори за живота си. Той е с диагноза остеосарком. След неуспешно лечение в България, започва да се лекува в Турция.

Близки на Виктор съобщават, че вчера той е преминал поредната венозна химиотерапия, а такива се прилагат на всеки две седмици. Направени са и кръвни изследвания.

За съжаление, показателите на Виктор продължават да падат. Освен вливанията, Виктор приема още два вида орална химиотерапия и още други лекарства за поддържане на състоянието му.

След венозната химиотерапия, той се е почувствал зле и отново е имал болки в стомаха. Но въпреки това лечението не трябва да прекъсва. След нови прегледи и консултации, са му предписани и още допълнителни лекарства и инжекции. Близките на Виктор силно се надяват болките и неразположенията да се овладеят.

„Няма как след толкова години непрекъснати химиотерапии, лекарства и операции, всичко това да не се отрази на общото му състояние. Но силно вярваме, че той ще успее. Благодарим на всеки от вас за подкрепата и съпричастността“, пишат близките на младия Виктор.

Лечението на Виктор продължава и неговото семейство все още се нуждае от средства, за да може то да продължи.

Всеки, който има желание и възможност да помогне, може да го направи по следния начин:

IBAN: BG55STSA93000027947225
BIC: STSABGSF (в евро) ДСК
Виктор Спасов Димов
Viktor Spasov Dimov

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации