18.4 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Две маникюристки от град Варна, вдъхновени от националния празник, изрисуваха ноктите си в знак на почит, смирение и любов

Най-четени

Още публикации

„Аз пях за България, защото я обичах… аз прославях нейната божествено хубава природа… аз се вглъбявах в историята й, защото бях пленен от величието на нейния минал живот… аз пях за нейните идеали, защото бяха свещени.“ – Иван Вазов

Мая Ерсой и Зорница Димитрова работят заедно като маникюристи в M&M Beauty Bar град Варна, млади и талантливи те влагат сърце и душа в работата си. За тях е удоволствие да работят и доста често, прекарват дори и свободното си време творейки върху нокти. 

Мая Ерсой е една от собственичките на студио М&М Beauty Bar, работи от 10 години и е дипломиран преподавател с четвърта квалификационна степен -Инструктор Маникюр Педикюр също е и  треньор на известна марка професионални продукти за маникюр. 

Зорница Димитрова е маникюрист от 10 години и уникално талантлив художник творящ спиращи дъха миниатюри, до такава степен реалистични, че е трудно за вярване как върху такава малка площ е възможно да се помести една цяла картина.

Двете момичета , работят рамо до рамо с още две колежки  всяка специалистка в своята област, те създават красота и изящество.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации