18.4 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Благомир Коцев с чудесни новини за варненци

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Кметът на Община Варна Благомир Коцев информира с пост във фейсбук, че съветниците подкрепиха предложенията на кметската администрация за три ключови за Варна теми, видя репортер на медия „Будна Варна“.

Ето какво гласи поста на Благомир Коцев:

1. Ликвидирането на частното дружество и придобиването на по-голямата част от “Дупката” от Община Варна.

2. Искането за прехвърляне на 50 декара земя в местност “Салтанат” от Министерството на отбраната към Община Варна с намерението тя да се приобщи към Морската градина и да се превърне в парково пространство.

3. Искането за прехвърляне на собствеността на сградата на бившето руско консулство от Министерство на външните работи на Община Варна.

С тези решения на общинските съветници се задействаха процедури, бавени с десетилетия. Всички те са изключително важни за Варна и се надявам държавата, в лицето на министерствата на отбраната и външните работи, да подкрепи желанията на варненци да тръгнат напред.

Благодаря на всички общински съветници, че подкрепиха предложенията! Сега очакваме държавата също да застане зад интереса на варненци!

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации