16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, септември 19, 2024

Дълбок поклон!

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Мнение на Кирил Киров, привърженик на „моряците“!

Вече два дни след мача в Разград, българската спортна общественост коментира поредната слугинска изява на един продажен малък човечец. Чинков обаче не е виновен. Той е никой и никой ще си остане. Някой го е пратил и този някой е вредния унищожител на българския футбол.

Същият този някой праща Железов да помага на ЦСКА-София (София) идната събота!? В милата ни Родина е така от 100 години! Делиорманците се хвърлиха да защищават своя продажен служител и в една декларация обидиха българските фенове: „Важното е, да се харесаме на кибиците“ казаха те!? Кои са кибиците? Тези, които в нарочно избрания неподходящ ден и час, направиха всичко за да бъдат на стадиона и да подкрепят отбора си? Това не се кибици ефендилер! Това са хората, благодарение на които има футбол в тази нещастна страна. Вие го унищожавате, а те го въздигат!

Към своите потребители на евтини кренвирши, се отнасяйте както ви е кеф. Пред пълната трибуна за гостуващите привърженици обаче, трябва да направите дълбок поклон! Тези хора правят футбола велика игра и световен феномен. Никога няма да имате тази любов и тази подкрепа. С купуването на фенове и съдии, вие създавате продажници. Това е така, защото вие самите сте продажници и си мислите, че главното са парите!? Затова имате скъпо струващи чужденци, но нямате отбор.

Черно море отново показа правилния път и дава светлина в тунела! Невероятна публика, която уж трябваше да бъде спряна и ограничена, а тя се удвои!? Защото ние не сме някакъв аграрно-мошенически проект. Ние сме донесли футбола в България и повече от век сме негова основна част! Ние сме историята и бъдещето на тази велика игра! Това с пари не се постига.

За мача не ми се говори много, защото пак трябва да споменавам имената на недостойни същества!? Неотсъдената дузпа показа, че мачът се реферира от организирана престъпна група! Защото къде остана ВАР? Вижда се, че и те са в играта!? Както при измислената дузпа в Търново!? Един не чул, друг не видял и на всеки мач едни и същи безочливи номера!? Споменаха се дори по минути десетките съдийски „грешки“ в полза на Лудогорец!?

Измислената засада при атаката на Мартин Милушев лишава моряците от изпълнението на редовен корнер? По статистика домакините са изпълнили за целия мач 2 ъглови, а гостите 6!? Замитайки един корнер под килимчето облагодетелстваш единия отбор!? С безбройните си обратни отсъждания дори на невинни тъчове, изнасяш играта от половината на любимците си и съдействаш на привилегированите да спират атаките на противника!? Подминатите нарушения срещу футболисти на Черно море бяха десетки, като някои бяха около линията на делиорманския пеналт!? В 45-та минута Иса е изблъскан с ръце, точно пред гуреливите, предателски очи на Чинков!? Нарушението е подминато!? Ако това не е продажност, значи е некадърност!? Не е ли ходил некадърника на съдийски семинари? Като футболен съдия той трябва да знае, че в тази игра ръцете се използват, само да се почешеш, ако те засърби някъде.

Точно Чинков трябва да ги разбира тези неща, защото него от години, някъде здраво го сърби! Воден от жалост и снизхождение, пак ще повторя че той не е виновен. Първият организиран шампионат в България се провежда преди 100 години и не завършва поради подобни проблеми!?

Същества като днешните продажници винаги е имало, имало е и кукловоди. Докато не се смени мисленето, няма да си оправим нито футбола, нито държавата! Няма да ни оправят разни фалшиви адвокатчета, нито патриоти, които стават българи само когато им е изгодно!?

Единствената надежда е в тези момичета и момчета, които пълнят трибуните и дават безрезервно своята любов и подкрепа. Те не чакат и няма никога да получат нищо материално. Винаги са на линия и дават всичко от себе си! Дълбок поклон!

източник: Vsport.bg

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации