23.6 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, септември 21, 2024

Черно море изпусна в Лудогорец в Разград (видео)

Най-четени

Още публикации

„Моряците“ изгубиха първия си официален мач за тази година.

Черно море отстъпи на Лудогорец с 1:3 в мач от 21-вия кръг на efbet Лига. Срещата се игра в Разград и въпреки работния ден и час ще се запомни със сериозна „моряшка“ подкрепа от трибуните на стадион „Хювефарма Арена“.

@budnavarna.com

Лудогорец 0:1 Черно море 💚

♬ Winner – Lux-Inspira

Черно море слезе на второ място с 45 точки, колкото имат също първият Лудогорец и третият ЦСКА, тъй като според наредбата, когато три отбора са с равни точки, се прави класиране въз основа на резултатите в преките двубои между тях.

Дебют за Черно море записаха новите попълнения Дани Марин, който излезе като титуляр и вкара гол, и Андреяс Калкан.

Варненци поведоха в резултата след попадения на новото попълнение Дани мартин, който се разписа с прецизен удар в 8-ата минута. Домакините обаче стигнаха до обрат още преди почивката. Първо Руан Крус изравни в 12-ата минута, а в 36-ата Руан Крус покачи на 2:1. В 42-рата Пьотровски реализира за 3:1, пише chernomorepfc.bg.

В 47-ата минута Андреяс Калкан бе изведен сам срещу вратаря на Лудогорец Серджио Падт, който влезе брутално в краката на новото попълнение на Черно море, но Волен Чинков прецени, че няма основания да отсъди дузпа. Такава не бе свирена и след разглеждане от ВАР.

В 51-вата минута Исмаил Иса изведе Калкан, който прехвърли стража на разградчани, но топката срещна страничната греда. В 90-ата минута Едгар Пашеко проби отдясно и пусна остър пас по земя към Калкан, който стреля, но не намери целта. В продълженията на срещата Атанас Илиев бе изведен на добра позиция, но стреля покрай вратата.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Росен Стефанов, Виктор Попов (40-Андреяс Калкан), Цветомир Панов, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Мартин Милушев (57-Едгар Пашеко), Дани Мартин, Мазир Сула (83-Мишаел Алвес), Исмаил Иса (82-Атанас Илиев).

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации