Варненци към органите на КАТ: По-учтиво!

Варненец се жалва от неуважително отношение по време на проверка от органите на КАТ на пътя, научи Varna24.bg от публикация в социалната мрежа. Ето какво споделя Атанас Щерев в групата „Виждам те КАТ Варна“:
„Не мога да се стърпя, предполагам че има достатъчно много служители на силовото министерство тук, искам да ги попитам, Вас не Ви ли учат да говорите с уважение с гражданите на Република България които си плащат данъците! Защо не спазвате Вашият регламент за учтивост, говорите на ти, не се представяте по форма и по закона за МВР. Кое Ви кара да се мислите за по-големи от Конституцията на България? Чували ли сте за презумция за невиновност, не ние трябва да доказваме невинност а Вие трябва да докажете нашата вина. Просто ми писна от старата милиционерщина при която ти винаги си виновен. Бъдете толерантни на пътя!

Мнението му е подкрепено от това на Кристиян Станчев в същата група:

„Бяха ме спрели преди време за проверка. Старшината ме изкара наркоман, тревоман, бил съм пушил, пиел, взимал дрога. Държа се грубо и арогантно, разпитва ме какво работя, колко взимам, каква марка ми бил телефона, колко пари струвал. Като цяло – здрави подигравки.

Фактите: Алергичен съм към всякакъв алкохол (означава че и да искам, НЕ мога да пия) ; Занимавам се със спорт и НЕ взимам нищо; Спряха ме вечерно време, на слабо осветление. Нормално е в тъмното зениците да са разширени + факта че работя по 8 часа на компютър. Но нали…родната „милиция ни пази“. Преглътнах обидите, платих си фиша и се надявам втори път да не случа на такива „служители на реда“.

Източник; Варна 24

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!