Търсят доброволци за разчистване на последиците от урагана във Варна

След среща с кмета на Варна е станало, че има нужда от доброволци, които да помогнат в разчистването на града след бурята. Става дума конкретно за малките улички, където няма да е необходина сериозна техника.

Ето какво обяви инициаторът Владислав Николов

„Варна е нашият дом и ние няма да я оставим! След разговор с кмета на Община Варна Благомир Коцев аз Vladislav Nikolov споделям, че обмисляме да организираме доброволци, които да се включат в разчистването на град Варна причинени от урагана!

Обиколих не малко улици и виждам проблеми и ситуации, които мисля, че можем да се справим, а големите проблеми да оставим на фирмите и професионалистите от пожарната!

Ние не сме професионалисти и познаваме своите възможности, но заедно с това сме хора граждани, които милеем за обществото, защото всички сме едно цяло!

Моля не ми казвайте, че Общината ни е длъжна и че има много пари, бюджет, техника, хора на заплата и други подобни! Аз съм част от обществото и обществото е моето семейство!

Именно в тази връзка моля всеки от Вас, който има желание и възможности да се включи!
На този етап изчакваме организация в която да подходим концентрирано и най-вече с внимание, че безопасността е на първо място!

Моля всеки от Вас, който прояви желание да пише в коментар в кой квартал може да бъде полезен!

Идеята е да се разделим на няколко групи по различните квартали в помощ на всички кметове по райони!

Желая здраве и сили на всички, които вече са засегнати и имат не малко здравословни и материални щети!“. 

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!