Антон Хекимян: София тази вечер е окървавена

Очаквам Терзиев да поеме отговорност, заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС

София тази вечер е окървавена! Г-н кмете, не става с призиви, а с организация. Вашата липсва!“ Това заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян във „Фейсбук“, коментирайки сериозните сблъсъци между протестиращи и полиция тази вечер в столицата.

Битите хора, ранените полицаи, запалените кофи за боклук и арестуваните – всичко това е ваша отговорност, г-н Терзиев„, категоричен беше той и риторично попита къде е подготвеният екип на настоящия кмет на София, с който щеше да управлява от първия ден, каквито заявки даваше в предизборната кампания. Къде са хората около вас, които да предвидят ситуацията и да осигурят безопасността в града?, написа още Хекимян, видя Дунав Мост. 

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС попита също защо Столичната община и кметът са позволили агитките да се слеят и защо са допуснати хора с бомбички и пиротехника?

Той цитира коментара на Васил Терзиев пред медии, че кофите за боклук, инфраструктурата и бусовете не са виновни за състоянието на българския футбол. По думите на Хекимян именно новоизбраният кмет и екипът му са виновни за хаоса в столицата.

Очакваме да поемете отговорност за разбитите глави и баталните сцени по улиците на града, подчерта още той.

Антон Хекимян допълни, че хората имат право да протестират срещу корумпирания БФС и поиска оставката на президента му Борислав Михайлов.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!