Гала е бясна на мъжа си

Тв ветеранката Гала има нов конкурент за рейтинг и това е собственият ѝ мъж Стефан. От няма и месец партньорът на водещата на „На кафе“ се опитва да ѝ вземе хляба, като води свое собствено предаване по конкурентна на Нова телевизия. Не се знае дали блондинката е съдействала той да получи назначението, или мъжът ѝ е успял да се уреди сам зад гърба ѝ. Тя обаче не била особено щастлива от новото му професионално амплоа.

„И Стефан ми е конкуренция, който започна да води срещу мен в друга телевизия. Всичко ми е конкуренция. В БГ+, преди се казваше „Българе“. От две седмици е точно срещу мен. Аз почвам половин час преди него, той е от 10 ч. И той води нещо като магазинен блок“, оплаква се Гала. Тя е вече 23 години част от Нова телевизия и от 15 на екран заедно с „На кафе“. Несменяемата телевизионерка обаче продължава да недоволства, че заради кариерата ѝ страдал личният ѝ живот. „Лишавам се от много удоволствия и приятни изживявания. Подчинила съм и семейството си на това. И със Стефан никъде не ходим през седмицата. Вечер се затварям в едната стая, за да не ми пречат телевизори. Не искам нищо да ме разсейва. Начинът, по който живеем – и хората около мен, и близките ми, е подчинен на моята работа“, жалва се Гала, пише „Ретро“.

Преди години Стефан бе и неин екранен партньор в „На кафе“, но стажът му там приключи бързо и продуцентите на шоуто се лишиха от неговото присъствие, тъй като зрителите се вдигнаха яростно на бунт, че предаването се е превърнало в шуробаджанащина.

Телевизионната двойка продължава да живее на семейни начала, но без брак. От сантименталност.

Гала е споменавала в ефир, че би искала да се види като булка, Стефан обаче още не се е решил на подобна крачка. От тази година двамата са новодомци, след като си построиха резиденция за чудо и приказ на брега на язовир „Искър“. Вложили в нея над един милион лева, а домът им е като от корица на списание за интериор. По-голямата част от инвестицията обаче дошла от джоба на Гала, тъй като Стефан, макар да се представя като успешен бизнесмен, печелел само от продажба на мед, но не толкова, колкото половинката си.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!