Тошо Куката се жалва в нета: Заплашват ме с убийство и ме рекетират

Тодор Чалъков, познат ни като Тошо Куката, заяви, че е заплашван с убийство. Пловдивчанинът излезе в публикация в социалните мрежи, в която твърди, че настоява полицията и прокуратурата да си свършат работата.

„В 21-и век да ме рекетират за 400 лв. и да ме заплашват с убийство? Изпочупи ми колата, покри се и нищо. Не е в затвора“, пише Куката. Заедно с това е публикувал клип, в който младеж отправя заплахите към него, както и телефонни разговори с него, в които също се чуват закани.

„Ако те видя още един път в Пловдив, ти приключваш с тоя живот. Заклевам се, майка ми да я изяде рака, ако лъжа. Ако още един път те видя в тоя град, ти си довиждане. Дойдох пред вас, ти не дойде, това е голям позор. Това да дойдат пред нас, ако ще и Майк Тайсън да ме предизвика едно в едно, слизам и ще умра така, срещу Майк Тайсън.

Аз бих умрял всеки ден в битка, това е най-голямата ми мечта. Ако те видя, пиян и надрусан съм, но все пак го казвам, ще те убия. Изчезваш! Заклевам се! И никой няма да те види повече. И ще го направя толкова професионално, че няма да го свържат с мен въобще. Аз ще съм в Банско и ще ч*кам проститутки за алиби“, казва във видео въпросният мъж, който заплашва Куката.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!