Трагедия! Филип и Михаела загинаха на медения си месец при наводненията в Гърция

17 са вече жертвите от наводненията в Тесалия. Откриха телата на двама австрийци, Филип и Михаела, които се ожениха в Пилио преди две седмици.

Телата им бяха идентифицирани и по този начин броят на загиналите от бурята „Даниел“, която засегна  област Тесалия, се увеличи. 

Вилата, в която двойката прекара медения си месец, е била завлечена от водата. Представители на всички власти, участващи в издирването на изчезналите, предположиха, че са загинали. 

Всъщност, миналия петък тялото на жена беше открито на плажа „Дева Мария“ в Лири Промириу. Тя беше млада, така че всички предположиха, че това е 35-годишната Михаела, съобщи кореспондентът на Bulgaria ON AIR в Гърция Силвия Станчева. 

За да се установи официално самоличността ѝ обаче, австрийското посолство е информирано да идентифицира тялото с помощта на ДНК. След откриването на второто тяло, пристанищната администрация на Волос информира отново австрийското посолство, като поиска повече информация, за да може и в този случай да започне процес на идентифициране на тялото. 

То е намерено на скалисто място на плажа „Муртия“. Лодка на бреговата охрана го е открила и е откарано в държавната болница на Волос – „Ахилопулейо“.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!